A hatékony Ferulant kapszula

A Ferulant hatásai tudományosan bizonyítottak!

A meddőség világszerte problémát okoz, különösképpen fiatal pároknál.
Pedig kevés nagyobb jelentőségű esemény van egy gyermekvállalásnál! Óriási öröm és boldogság mind az apa, mind pedig az anya számára.
Fontos megjegyeznünk, hogy mindig a párt tekintjük meddőnek, nem pedig a férfit, vagy a nőt, függetlenül attól,  kinél jelentkezett a probléma.

Hogyha statisztikailag közelítjük meg a problémakört, akkor azt mondhatjuk, hogy körülbelül azonos arányban legalább ugyanannyiszor felelős a férfi, mint a nő a gyermekvállalás sikertelenségéért. A fennmaradó részben, ez nagyjából 20%, egyszerre jelentkezik a probléma.

A termékenység elősegítésére szerencsére egyre több jótékony hatású mesterséges vagy természetes készítményt ismer a tudomány. Egy ilyen meddőség-ellenes termék férfiaknál a Ferulant kapszula.

A Ferulant készítmények az egészséges férfi szervezet számára fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaznak. A Ferulant kapszulák pozitív hatásai a férfi meddőségre bizonyítottak.

Legfőbb hatóanyag a ferulasav. A ferulasav a kínai angyalgyökér (’ Orvosi angyalgyökér vagy Angelica sinensis) kivonata. Az ’Angelica sinensist’, a hormonrendszer harmonizálására használták már a középkor évei alatt is. 
A feljegyzések szerint évszázadokkal korábban, a hagyományos ázsiai gyógyítók már alkalamzták a ferulasavat a termékenység fokozójaként. A kínaiak például „a reproduktív szervek fokozottabb vérkeringésének és egészségének az elősegítőjeként” írták le.

Az Egyesült Államok világhírű Stanford Egyetemén elvégzett orvosi vizsgálatok igazolták, hogy a Ferulant kapszulák hatására a férfiaknál 51%-kal megnövekedett a spermiumok száma, a spermiumok 37%-kal mozgékonyabbak lettek.
A Ferulanttal növelhető a termékenység valószínűsége! Erre enged következtetni a Stanford azon kutatási eredményei is, amely szerint a Ferulantnak köszönhetően 3 hónap után 62%-kal javult a spermiumok linearitása. (A linearitással a spermiumok egyenes irányú mozgását írjuk le. Egy számszerű érték, amely minél nagyobb, annál nagyobb a valósznűsége a megtermékenyítésnek.)

Klinikai tesztek során a Ferulant a párok 30%-ánál segítette a gyermek megfogantatását. A 3-6 hónapos kúraszerű alkalmazása során a férfiak megtermékenyítő képessége normálissá és egészségessé vált.

A Ferulant kapszulák szedése segít abban, hogy a kisbabák születési rendellenesség nélkül jöjjenek világra. Ezen  rendellenességek jelentős hányadát okozzák a spremiumok oxidációs sérülése. A Ferulant antioxidánsai révén az oxidációs károk mértékét jelentősen redukálja.

Magyarországon, több mint 100 férfi alanyon végzett kísérlet is igazolta, hogy a Ferulant-kúrának köszönhetően  szembetűnő volt a javulás a spermiumok minőségét illetően.

Dr. Czeizel Endre orvosbiológus szerint a spermakép (a spermiumok alakja, száma és mozgékonysága) a magyar férfiak jelentős számánál az elmúlt 40 év során sokat rosszabbodott:  Az ondósejtek száma az ondófolyadékban átlagosan a felére csökkent, a spermiumok mozgékonységa legyengült.

Dr. Czeizel Endre interjúját a Ferulant kapcsán most meghallgathatja:

A Ferulant kapszula nagy előnye, hogy recept nélkül kapható. Fogyasztása javasolt minden babavállalásra készülő pár férfi tagjának az ideális reproduktív működés elérése érdekében!

A csecsemők táplálása
Tej és anyatej. Higénia és táplálkozás.
A tápanyagokról és az étvágyról.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálék kiegészítők mellett, és rendelne.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálék kiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.