Ferulant és Ovant vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Vásárlói vélemények a Ferulant és Ovant kapszula fogyasztóitól, Ferulnat és Ovant hatékonyság igazolás.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Keresztes Mónika, Pécs
Az előírtak szerint szedtük párommal az Ovantot és a Ferulantot. A 3. hónapban már nem jött meg, nagyon boldogok voltunk. Most 2 éves kislányunk mellé szeretnénk még egy kistesót, dolgozunk rajta. Ha most sem sikerülne, újra elkezdjük szedni őket. Ajánlom mindenkinek, Üdvözlettel Mónika.
Horváth Gabriella, Budaörs
Fél évet vártunk a kisfiúnkra. Mielőtt sikerült, a férjem 4 hónapig szedte a Ferulantot. Nem tudom, hogy ez segített-e, de biztos vagyok benne hogy közrejátszott. Most már szeretnénk kistesót így ismét elkezdte szedni. Remélem hamar össze fog jönni, én bízom benne, hogy használ! Egyébként javaslom még a Ferulant mellé a méhpempőt is, azt mind a ketten szedtük. Sziasztok.
Mágoriné Tünde, Kecskemét
Orvosunk ajánlotta a férjemnek spermium serkentő szerként a Ferulantot, mivel korábban kiderült, hogy termékenységi zavarai miatt nem jön a baba. 1,5 hónapig használta a Ferulantot, utána estem teherbe. Mindenkinek tudom ajánlani a kapszulát, rosszat semmiképpen nem okoz. Érdemes abbahagyni minden káros szenvedélyt és a feldolgozott vegyszeres élelmiszereket is. Legalább is mi ezt tettük.
Kármán Cecília, Nyíregyháza
Az Ovant segített a szervezetem kiegyensúlyozásában, frissnek és nyugodtabbnak éreztem magamat már 1 hét után. Rendesen szedtem a napi 3 előírt kapszulát. Az Ovantot egyik barátnőm ajánlotta, akinek a férje orvos, nem kifejezetten a teherbeesés miatt szedtem, hanem mert mondta, hogy a babák születési rendellenességeinek esélyét is minimálisra lehet vele csökkenteni. Viszonylag gyorsan teherbe is estem, kb 1 hónap alatt, miközben tudom, hogy mások ennél általában hosszabb ideig próbálkoznak. Melegen ajánlom másoknak is.
Károlyi Nikoletta, Szeged
Nekünk segített a Ferulant, három hónap után teherbe estem. A páromnak kis spermatámogatás kellett,a Ferulant bevált. Én pedíg Méhpempőt és Flavin 7-et fogyasztottam. Tudom ajánlani minden kisbabát tervező párnak.
Halmai Lilla, Békéscsaba
Ovantot szedtem elég sokáig, amíg teherbe estem. Nem gondoltam volna egyébként, hogy végre sikerül, azonban nagy volt az öröm, amikor kiderült. 4 hónapig tartott a próbálkozás. A babát tervező nőknek szívből ajánlom.
Csengery Józsefné Katalin, Zalaegerszeg
A férjemmel együtt szedtük a két készítményt, mind a ketten 2-2 dobozt ettünk meg belőlük, amíg végre terhese lettem. Alacsony volt a szervezetemben a folsav tartalom, ezt az orvosok is korábban megállapították. Valószínűleg a férjemen is segített, energetikusabb lett a Ferulanttól. Hihetetlenül boldogok voltunk, amikor pozitívak lettek a tesztek.
Mártonné Kovács Nóra, Budapest
A párom 1 hónapig szedte a Ferulantot én pedig az Ovantot 2 hónapig, a köv. hónapba már meg sem jött.
:-) Ő napi 1 tablettát szedett én 2-t. Én mellette még kevés méhpempős mézet is szedtem. Drukkolok Mindenkinek, hogy sikerüljön! Üdvözlettel Nóra.
Majláth Kinga, Győr
A férjemmel együtt fogyasztottuk mind a két kapszulát. Nem kellett sokat várnunk a pozitív eredményre. Megjegyzem ugyanakkor azt is, hogy sokat változtattunk az életmódunkon, például mind a ketten leraktuk a cigit, illetve odafigyeltünk arra is, hogy milyen ételeket veszünk. Úgy gondolom, hogy a Ferulnat és az Ovant a legnagyszerűbb hazai termékenység javító természetes összetevők.
Hajdú Istvánné Tímea, Pécs
Kevés reménnyel álltunk neki, hogy kipróbáljuk a két kapszulát. Sok mindennel próbálkoztunk már, és a lombikra is fel voltunk készülve. Úgy érzem, viszonylag gyorsan, 3 hónap múlva terhes lettem. Leírhatatlan volt az öröm a családba. Sajnos édesanyám is nehezen lett terhes, így korábban várható volt, hogy nálam is gondok lesznek, azonban az Ovant és a Ferulant elhozta nekünk életünk legnagyobb örömét, az azóta 2,5 éves kislányunkat, Annát. Az egész életemet köszönhetem ennek a két nagyszerű készítmények. Pusszillak titeket, Tímea.
Kondor Éva, Debrecen
Méhpempő mellett fogyasztottam az Ovant kapszulát, férjem pedig a Ferulantot 3 hónapig. Sikerült teherbe esnem pedig korábban 2 évig próbálkoztunk mindhiába. Sokat segítettek az erőnlétem növelésében és éreztem, hogy méregtelenítik a szervezetemet is párhuzamosan. Az Ovant kapszulából eleinte 2 db-ot, majd utána 3-at szedtem naponta, férjem 3-at szedett végig.
Mányoki Károlyné Emília, Székesfehérvár
Mivel 30 éves elmúltam, amikor a babaprojektbe kezdtünk, orvosom is tanácsolta, hogy minél inkább szabadulja meg a felesleges káros anyagoktól. Elkezdtem egészségesen élni, és miután elolvastam mindent az Ovant kapszuláról az oldalatokon, rendeltem 2-t belőle. Úgy érzem sokat használt a készítmény, erősödött tőle a szervezetem. Nem volt semmilyen komplikációm a szülésnél. Köszönöm nektek!
Kárpáti Csilla, Szekszárd
Felborult a hormonháztartásom, mely korábban is gondokat okozott. Amikor párommal a gyermekünket terveztük, újra gondot jelentett a nem kiegyensúlyozott hormon termelésem, melyről orvosom is tájékoztatott. Elkezdtem az Ovant kapszulát szedni 3 x 1 darabot, kb 4 hónapig használtam, amíg sikerült teherbe esnem. Nagyon örültünk neki mind a ketten. Neked is javaslom, ha ilyen eredetű problémák miatt nem sikerül a baba.
A csecsemők táplálása
Tej és anyatej. Higénia és táplálkozás.
A tápanyagokról és az étvágyról.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálék kiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.